Чорноморський ліцей №3 Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області

 





News

News: 26
Nov 13, 2023

«Кольоровий тиждень» до Всесвітнього дня доброти.

Різнобарвними пазлами складаються дні цього тижня в ліцеї, що проходить під яскравою назвою «Кольоровий тиждень» до Всесвітнього дня доброти. «Синій четвер» – пройшов під гаслом "Дякуємо нашим захисникам! ". Дякуємо тим, хто оберігає нас, – нашим Воїнам ЗСУ!
Oct 28, 2023

Загальнонаціонального флешмоб - написання радіодиктанту.

27 жовтня 2023 року учні разом з вчителями долучились до загальнонаціонального флешмобу - написання радіодиктанту. Ідея заходу виникла 23 роки тому, його у 2000 році започаткувала команда Українського радіо з метою об'єднати всіх українців.
Oct 20, 2023

Вітаємо Іонел Кристину (10-А кл.) та її вчительку Оксана Петкова

з фантастичним виступом на Літературному читанні Василя Сагайдака "Я народивсь під знаком Терезів..." у міській бібліотеці імені І.Рядченка!
Oct 6, 2023

Міський проєкт "Тисячолітній спадок Української Державності".

Сьогодні наш ліцей взяв участь в міському проєкті "Тисячолітній спадок Української Державності".
Sep 21, 2023

Міжнародний день миру.

Традиційно 21 вересня в Україні та в усьому світі відзначають Міжнародний день миру. З нагоди Дня миру у 1-Б класі з класний керівник Крохмаль С. О.провела годину спілкування «Голуб миру».
Dec 7, 2022

Всесвітній день української хустки

7 грудня відзначається Всесвітній день української хустки. Свято з’явилося зовсім нещодавно, але завдяки діаспорі воно відразу ж набуло статусу всесвітнього.
Dec 6, 2022

День Збройних сил України

Із вдячністю і захопленням вітаємо з Днем Здройних Сил України всіх хоробрих чоловіків і жінок, які потужною стіною захищають нашу рідну Україну від окупанта!
Feb 15, 2022

День вшанування учасників бойових дій на території інших держав.

15 лютого в Україні - День вшанування учасників бойових дій на території інших держав. Журавльова С. А. зі своїм 9-Б класом провела виховну годину до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав " Одвічний біль... інтернаціональний обов'язок" за участю голови спілки ветеранів Авганістану Зайцева В. В
Feb 8, 2022

Чорноморський ліцей №3, долучився до Всеукраїнського флешмобу онлайн " Разом для найкращого інтернету"

Чорноморський ліцей №3, долучився до Всеукраїнського флешмобу онлайн " Разом для найкращого інтернету"
Feb 6, 2022

Привітання з днем зустрічі випускників. Від О.Р. Боровськой

У традиційний День зустрічі випускників, у день нашого спільного свята, з теплотою й пошаною звертаюся до великої дружної родини школи 3! У різні роки ми розлетілися у велике життя: хтось зовсім недавно, а в когось сьогодні вже чергова ювілейна дата… Ми любимо всіх, цінуємо наші стосунки. Колектив школи дуже вдячний, що Ви підтримуєте живий зв‘язок поколінь і приводите саме до нас Ваших найкращих і неповторних дітей! Я дякую всім, хто працював у рідній школі й залишився вірним Любові до дітей і найголовнішій професії Вчителя! Вітаю випускників кожного випуску й кожного класу! Хай світло незабутнього шкільного братерства, з його цікавістю, вмінням дружити, мріяти й вірити в майбутнє, супроводжує Ваше життя! Від імені колективу Чорноморського ліцею № 3 Боровська Ольга Родіонівна.